Inspark

Under de tre första veckorna av er tid på eran nya utbildning planerar alltid vi i Perikollonitis massa roliga aktiviteter. Vi vill på bästa sätt introducera er till fantastiska Göteborg, vår skola och för varandra. Varje termin ställer också ett härligt gäng faddrar upp på att leka, festa och mysa med oss. De precis som oss är proffs på allt man kan önskas veta och ger er en bra vägledning under tiden ni blir hemmastadga i storstan. Under denna period får ni också chans att bekanta er med kårhusen Hvilla Medici och Munhålan. Vi vågar nästan lova att det inte blir sista gången ni sätter eran fot där.

För att göra detta med kvalitet tar vi ut en avgift där bland annat medlemskap i SAKS ingår och mat på några av eventen som pågår under veckorna insparken är. Mer om det på http://www.saks.se/medlem

 

DSC_0946

Vi hoppas att ni kommer att tycka att insparken blir lika minnesvärd och rolig som vi!

För att hitta till vår Facebook-grupp främst gjord för de nya studenterna HT19 men också för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer på skolan kan du klicka dig vidare direkt på bilden här bredvid. Vi rekommenderar starkt att man som ny går med i gruppen! Där postas nämligen allt vad det gäller inspark och andra aktiviteter och information under terminens gång. Ett supersmidigt sätt att hålla sig uppdaterad med andra ord. Under själva insparken är det även där vi främst håller kommunikationen och ni får reda på tid och plats för varje evenemang.
Evenemang

Vi har ett gäng återkommande evenemang under insparken som blivit både favoriter och traditioner. Det brukar även komma någon spännande nyhet varje år! Det är inte bara vi i Perikollonitis som anordnar aktiviteter utan det gör även t.ex. våra faddrar, Munhålans studentförening och SexElegans – de är minst lika uppskattade. Men för att ge ett smakprov har vi listat fyra evenemang nedan:

Musikquizet ger dig och ditt lag tillsammans med era faddrar chans att samla poäng innan en vinnare av insparken ska utses. Det är sant, insparken är en tävling! En trevlig stund på Munhålan med snacks, dryck och bra musik är kvällens melodi. 

För alla oss fika-glada och som inte kan vänta till insparken ska börja så smygstartar vi dagen innan med en fika. Perri bjuder hem er inspiranter till oss där vi dricker mängder av kaffe och tuggar på någonting nybakat. Ett ypperligt tillfälle att ta redo på så mycket du bara kan inför din första skoldag. 

MusikQuiz Facebook Event Cover
Introfika Facebook Event Cover 2

Denna afton är det dags att bege sig ut till Göteborgs pubar. Ni får tillsammans med ert lag ledtrådar som guidar er runt om i stan och på plats även uppgifter att avsluta på bästa möjliga sätt. Spännande! Har man tur hinns även en god matbit med passande dryck med vid något stopp.

Inför insparkens mest storslagna kväll behöver man ladda upp på bästa sätt och det menar i alla fall vi är med en champagne-frukost. Här ges även chans för att tacka alla inblandade för de tre bästa veckorna i ditt liv.

Puborientering Facebook Event Cover
Champagnefrukost Facebook Event Cover