Hoppa till huvudinnehåll

Connexus Tuba

Hej blivande logoped-/audionomstudent!

Vad kul att du blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitet. Här har vi samlat information som är bra för dig att känna till inför terminsstarten. Vi ser fram emot att träffa och lära känna dig närmre.

På grund av rådande situation kommer insparken se lite annorlunda ut i år. Men vi i Connexus Tuba kommer ändå se till att du får en så rolig första termin som möjligt med trevligt sällskap.

Vad är Connexus Tuba?

Connexus Tuba betyder ”det förenade röret” och symboliserar gemenskapen mellan logoped- och audionomstudenterna på GU. Vi är en insparkskommitté vars syfte är att välkomna dig som ny student och bekanta dig med studentkåren. Under insparken kommer Connexus Tuba att arrangera aktiviteter och introducera dig till din nya klass. Insparken är till för alla!

Den kommer att bestå av blandade aktiviteter där vi hoppas kunna introducera (eller om du är tidigare student uppdatera) dig till både Göteborg och dess studentliv. Alla aktiviteter är självklart fria från alkoholhets, pennalism eller liknande.

Vilka är vi?

Från vänster i bild:

  • Martin Lundberg - Audionomprogrammet
  • Clara Giocondi    - Logopedprogrammet
  • Emma Lundgren  - Audionomprogrammet
  • Disa Myrén          - Logopedprogrammet
  • Olivia Bengtsson  - Audionomprogrammet
  • Chris Abedini       - Audionomprogrammet

 

Vill du vara en del av insparken 2020?

Klicka bara på knappen här under så kommer du direkt till anmälningssidan!

Jag vill vara med!