Handledarpris

Årets regionala fiLUR Läkarutbildningsrådets årliga handledarpris

Vi gillar bra handledning!

Sedan år 2018 delar vi ut ett handledarpris som särskilt fokuserar på kliniskt verksamma handledare ute i regionen. Tanken med handledarpriset Årets regionala fiLUR är att särskilt lyfta fram handledare ute i regionen som givit dig det ”lilla extra” i din undervisning. Alla handledare du träffat som utlokaliserad till en klinik utanför Sahlgrenska Universitetssjukhusets sjukhusområde (SU) är kvalificerade! Pristagaren utses av LUR.

Vi samarbetar med Sveriges läkarförbund Student Göteborg för insamlingen av nomineringar. De delar ut priset Årets handledare som alla kliniskt verksamma handledare du träffat är kvalificerade att nomineras till! Vinnaren av det lokala priset utses av SLF Student Göteborg och konkurrerar sedan med vinnarna av motsvarande pris vid de andra lärosätena, där en handledare vinner det nationella priset som utses av SLF Students nationella styrelse.

Alltså: två priser, en nominering! Årets regionala fiLUR, och Årets handledare av SLFS Göteborg.

Nomineringsrundorna hålls under våren, håll koll på våra  sociala medier (och här på hemsidan) för mer information!

Prismottagare

  • Artor Pogosean

    Motivering:

    ”Jag nominerar Artor för ett mycket gott bemötande under medicinkursen.

    Förutom ett glatt humör såg Artor till att man var delaktig under sin avdelningsplacering genom att ställa frågor om olika tillstånd, analys av EKG eller provsvar, berätta om ett spännande patientfall, assistera vid ingrepp eller helt enkelt fylla tiden med en miniföreläsning om vad som helst om det var lite långsamt på avdelningen.

    Man kände sig verkligen som en del av teamet!”