Hoppa till huvudinnehåll

Cerebellum

Vilka är Cerebellum? Vi är apotekarnas introduktionskommitté vars uppgift är att ta hand om er både under era första veckor och självklart vidare i er utbildning!

Att delta under introduktion är ett sätt att träffa nya vänner, både bland de som du kommer studera tillsammans med, men också äldrekursare. Vi har även jobbat hårt på att ha evenamang med introduktionutskotten för andra program, allt för att skapa samhörighet. Du kommer lära känna Göteborg som stad och bekanta dig med Villa Medici. Introduktionen kommer inte innebära någon form utav tvång eller hets. Den finns till för att ni ska lära känna varandra under roliga och lättsamma förhållanden.

Under de första veckorna kommer vi i Cerebellum tillsammans med faddrar anordna ett flertal aktiviteter, både digitala och på en bestämd plats, efter skoltid. Vårt fokus kommer att ligga på att ni ska lära känna varandra och att ni ska få en inblick i vad studentlivet vid Göteborgs Universitet har att erbjuda.

Vill du ha en riktigt bra start på din utbildning och otroligt roligt innan allvaret drar igång tycker vi att du ska ta chansen att delta under introduktionen! Vi ser fram emot att göra introduktionen på apotekarprogrammet bättre än någonsin!

Gröna kramar Cerebellum

Vill du vara en del av insparken 2020?

Klicka bara på knappen här under så kommer du direkt till anmälningssidan!

Jag vill vara med!