Hoppa till huvudinnehåll

Cerebellum

Vilka är Cerebellum? Vi är apotekarnas insparkskommitté vars uppgift är att ta hand om er både under era första veckor och självklart vidare i er utbildning!

Att delta under insparken är ett sätt att träffa nya vänner, både bland de som du kommer studera tillsammans med, men också äldrekursare. Vi har även jobbat hårt på att ha evenemang med introduktionsutskotten för andra program, allt för att skapa samhörighet. Du kommer lära känna Göteborg som stad och bekanta dig med Villa Medici. Insparken kommer inte innebära någon form utav tvång eller hets. Den finns till för att ni ska lära känna varandra under roliga och lättsamma förhållanden.

Under de första veckorna kommer vi i Cerebellum tillsammans med faddrar anordna ett flertal aktiviteter. Vårt fokus kommer att ligga på att ni ska lära känna varandra och att ni ska få en inblick i vad studentlivet vid Göteborgs Universitet har att erbjuda.

Vill du ha en riktigt bra start på din utbildning och otroligt roligt innan allvaret drar igång tycker vi att du ska ta chansen att delta under insparken! Vi ser fram emot att göra insparken på apotekarprogrammet bättre än någonsin!

Gröna kramar Cerebellum💚

Vill du vara en del av insparken 2023?

Klicka bara på knappen här under så kommer du direkt till anmälningssidan!

Jag vill vara med!

Nedladdningar