Hoppa till huvudinnehåll

Mysutskottet (MU)

MU ordnar aktiviteter av alla slag för att främja gemenskap inom SAKS. Gillar du att baka, laga mat eller bara fika? Tycker du om att spela spel, pyssla eller bara ha det trevlig? Då är MU något för dig. Antingen om du bara vill komma och njuta på våra evenemang eller om du vill engagera dig mer och gå med i MU. Vi har en stor variation på evenemang, så det finns något för alla. Har du själva några förslag kan du självklart höra av dig till oss.

Bakisbrunchen

Efter en hektisk inspark med mycket kul. Varför inte avsluta med en ljuvlig brunch. MU fixar brunchen allt du behöver göra är att pallra dig hit.

Sushikväll

Där MU förbereder alla ingredienser inför sushi. Så att vi sedan kan göra sushi tillsammans. Och så klart avnjuter vi allt med misosoppa i slutet av kvällen!

Mario Kart-turnering

Gillar du att spela Mario kart. Är du lite av en talang kanske? Har du alltid velat sätta din talang på spel. Då anordnar MU en kväll som passar dig perfekt.

Julbak

När Göteborg inte bjuder på ett vinterland fixar MU julkänsla inomhus med härligt julbak. Vi fixar degen så får du vara med och göra pepparkakor, lussekatter och diverse kolor.

Övriga

Vi gör även andra evenemang som exempelvis pympapynt, spelkväll och andra roliga aktiviteter. Har du själv några mysiga idéer tveka inte att kontakt oss.

Mysutskottets styrelse

  • Ordförande: Nathalie Silfors
  • Vice ordförande: Annika Svensson
  • Kassör: Ale Nilsson
  • Sekreterare: Hanna Normark
  • Övrig ledamot: Ellinor Johansson