Hoppa till huvudinnehåll
SAKS logga med text vid sidan av

Valberedningens förslag till Kårstyrelse 24/25

Valberedningen kan nu föreslå Fullmäktige en ny Kårstyrelse för verksamhetsåret 24/25.

Totalt har 11st nominerade sökt och hörts av Valberedningen och av 9st dem föreslås att bli den nya Kårstyrelsen. Av de 9 föreslagna studenterna är 6 apotekarstudenter, 1 läkarstudent, 1 tandläkarstudent och en mastersstudent i global hälsa.

Till presidiet föreslår Valberedningen apotekarstudenterna Noa Galan Frick och Bahram Fendi till kårordförande respektive vice kårordförande med ansvar för studiesociala frågor, bägge två på heltid. Läkarstudent Niclas Johansson föreslås som vice kårordförande med ansvar för utbildningsfrågor på ett 25%-igt uppdrag. Utöver det föreslås 6 väl meriterade kårmedlemmar till resterande delen av Kårstyrelsen. Mer om alla föreslagna kandidater, om valförfarandet och om Valberedningens arbetssätt och tankar kan du läsa mer om här:

Valberedningens förslag

Känner du att du vill motkandidera Valberedningens förslag, alternativt kandidera till ngn av de resterande 4 posterna i Kårstyrelsen? Då är du välkommen till fullmäktigesammanträdet den 19/3 klockan 17.30 i möteslokal Jörgen Lehman på academicum. Kontakta Talaren på talare@saks.gu.se på förhand.